Baaij Melis in Ermelo

Training & Coaching | Communicatietrainer en Paardencoach

Over Baaij Melis

Baaij Melis valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

Jannette Baaij-Melis is de drijvende kracht achter Baaij Melis training & coaching.

"Mijn kracht en liefde liggen in het werken met mensen. Ik hou van een goede theoretische ondergrond met een praktische toepassing in het hier en nu. Dit heb ik gevonden in Process Communication en Coachen met paarden. Anders kijken, luisteren èn doen! Dat is waar ik samen met jou aan wil werken. In 2015 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en werk ik als zelfstandig communicatietrainer, paardencoach en interim leidinggevende."

Wil je minder stress en meer plezier? Wil je groeien door anders te leren kijken, luisteren en doen? Dan ben je bij Baaij Melis training & coaching aan het juiste adres. Jannette Baaij-Melis werkt als trainer en coach met jongeren en volwassen in privésituaties en binnen bedrijven of instellingen.

Het aanbod van Baaij Melis training & coaching:

- Coaching en training met paarden:

TEAMTRAINING: In teams biedt het werken met paarden een ideale gelegenheid om elkaar te leren kennen, verschillen te (h)erkennen en (in)effectieve patronen te onderzoeken.

INDIVIDUEEL: Persoonlijk biedt coaching met paarden aan jongeren en volwassen de gelegenheid om je ego-sterkte op te bouwen. Voldoende ego-sterkte helpt je om je grenzen aan te geven, oplossingen te zien in moeilijke situaties en dichter bij je gevoel te blijven.

- Communicatietrainingen met het Process Communiation Model (PCM): PCM is een krachtig model, waarmee je echt contact kunt maken en miscommunicatie leert herkennen en verminderen. Door bewustwording van communicatie- en gedragspatronen ontstaat er ruimte voor het maken van nieuwe keuzes in communicatie en relatie met anderen.

De trainingen en coachtrajecten zijn er voor iedereen die anders wil leren kijken, luisteren en doen en daarmee zichzelf en anderen wil leiden en inspireren.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Natuurlijk ben je van harte welkom met jouw vragen of opmerkingen via telefoon, app of mail.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Baaij Melis uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Groene Haeg 10 in Ermelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21479212.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Baaij Melis zijn o.a. :