BASkapel in Barneveld

De BASkapel is het alternatief voor een dakkapel.

Over BASkapel

BASkapel valt onder de rubriek bouw bedrijf uit Barneveld.

Met de BASkapel haalt u evenveel ruimtewinst als met een dakkapel. Bij een dakkapel wordt de meeste ruimte boven u vergroot, ruimte die niet gebruikt wordt. De BASkapel heeft een schuine ligging, hierdoor is de lichtinval veel groter dan bij een dakkapel.

Voor het plaatsen van lichtstraten of voor de aanleg van een dakterras is in veel gevallen geen vergunning nodig. Een aanvraag voor omgevingsvergunning kost geld en tijd. Dit bespaart u bij het plaatsen van een BASkapel.

Wat zijn de voordelen van een BASkapel? U kunt voor een BASkapel kiezen door verschillende redenen. De BASkapel is bijna altijd vergunningsvrij, zowel de voor-, achter en zijkant van de woning. De gemeente kan beperkingen opleggen bij het plaatsen van een BASkapel of dakkapel aan de voorkant van uw huis, wij raden u aan om dit van te voren te onderzoeken. Valt de plaatsing van een BASkapel of dakvenster onder de WABO wet, dan zijn de mogelijkheden vrij uitgebreid.

De vensters in een BASkapel liggen schuin, dat heeft een veel mooier lichtinval dan een dakkapel heeft, hier zijn de vensters verticaal geplaatst. Een BASkapel kan worden geleverd in diverse maten, afhankelijk van de VELUX dakvensters welke in de BASkapel door u worden gekozen.

De ramen in een BASkapel zijn minimaal uitgevoerd met HR ++ glas. Daarnaast kunt u voor een upgrade kiezen vanuit de volgende beglazing: veiligheidsglas, geluid reducerend glas, zelfreinigend glas en extra isolerend glas.

BASkapel is actief in heel Nederland, ook op het gebied van assistentie. Voor meer vragen of een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact opnemen. Graag helpen wij u verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BASkapel uit de rubriek bouw bedrijf uit Barneveld is gevestigd aan de Stationsweg 175 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0342-408081.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij BASkapel zijn o.a. :