Beautysalon WomaNicer in Barneveld

Beautysalon WomaNicer uit Barneveld heeft geen profiel.

Wat doet Beautysalon WomaNicer in Barneveld

Beautysalon WomaNicer is een schoonheidssalon uit Barneveld. Men is gevestigd aan de Molecaten 37. Het telefoonnummer van Beautysalon WomaNicer in Barneveld is 06-51400211.

Is Beautysalon WomaNicer in Barneveld uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Barneveldonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Beautysalon WomaNicer in Barneveld valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Barneveld levert onder andere :

 ;

De salon is gevestigd aan huis, in een rustige ruimte waar tijdens elke behandeling alle aandacht volledig naar de klant uitgaat. De beautysalon heeft zich recentelijk uitgebreid en middels voortdurende specialicaties verder ontwikkeld in diverse behandelingen, zodat WomaNicer veel beauty kan bieden onder 1 dak!

Nagelsalon  ;Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een bruiloftsfeest, party of dat u zelf gaat trouwen, dan wilt u er natuurlijk wel van top tot teen verzorgt uitzien en daarbij horen ook uw handen met 10 prachtige nageltjes!

- Kunstnagels - Manicure behandelingen: Ter introductie 25% korting op de  ; Manicure&nbspDeluxe Heeft u zelf al een mooie lengte en wilt u de nagels verstevigen? Kies dan voor een overlay behandeling, hierbij worden uw eigen nagels op gelijke lengte gevijlt en daarna kunt u zelf bepalen of u de nagels de natuurlijke look wilt geven of een french manicure.

Schoonheidssalon

Voor een behandeling komt u niet alleen voor de verzorging van uw huid, maar ook om even tot rust te komen.

Er worden in de schoonheidssalon heren en dames behandeld. Voor de heren worden er speciale producten gebruikt voor de mannenhuid.

-&nbspMicrodermabrasie: Ter introductie&nbsp20% korting op de eerste  ;&nbspbehandeling! -&nbspBeauty treatments - Voor hem - Wimper extensions - Duo behandelingen ; - Beauty cadeaubon

De belangrijkste uitgangspunten in de salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kwaliteit is terug te vinden in de keuze van de producten die er worden gebruikt en welke er worden geadviseerd.

De producten waar de salon mee werkt is de van hoogwaardige kwaliteit Extenso.

Hair extensions

Heeft u altijd al dikker haar, meer volume of misschien wel eindeloos lang haar willen hebben.....

Dat is realiseerbaar met een bondings techniek die absoluut onzichtbaar voor anderen is en met 100% echt haar waarvan de kwaliteit hoog is en u er lang plezier van zult hebben.

Dit is nu niet meer alleen weggelegd voor de Hollywood sterren.. Het is nu mogelijk tegen een eerlijke prijs! ; Al vanaf &euro1,40 per stuk!

Een haarverlenging bij WomaNicer is inclusief:

- Intake gesprek - Inzetten van de hairextensions - Documentatie over de verzorging van de hairextensions - Gratis hairextension borstel vanaf &ampeuro250,- - 1 maand garantie (de e.v.t. uitgevallen extensions terugplaatsen)

WomaNicer werkt met diverse merken, natuurlijk ook afgestemd op uw wensen en de kwaliteit en het volume van uw eigen haar.

Er wordt alleen gewerkt op afspraak. De intake is kosteloos en vrijblijvend. U krijgt advies, het aantal en de lengte van de extensions wordt bepaald zodat we het meest natuurlijke en het door u gewenste resultaat verkrijgen. Ook krijgt u een prijsopgave.

Wij vragen u een aanbetaling als tegemoetkoming voor de bestelling van uw hairextensions.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander schoonheidssalon

 • Aloë Vera Forever Barneveld

  Aloë Vera Forever Barneveld: FBO Zelfstandig distributeur.. Trefwoorden van Aloë Vera Forever Barneveld : FBO Zelfstandig distributeur, aloë vera forever producten, aloë vera forever distributeur, schoonheidsproducten, gezondheidsproducten, professionele schoonheidsproducten, professionele gezondheidsproducten, aloë vera producten, aloë vera schoonheidsproducten, aloë vera gezondheidsproducten, .

  tel. 06-19897307, De Cotelaer 121, 3772BW in Barneveld

  Meer over Aloë Vera Forever Barneveld contact website

 • Pandje 9 Tattoo

  Pandje 9 Tattoo; het adres voor uw tattoo en/of piercing!. Trefwoorden van Pandje 9 Tattoo : piercing shop, tattoo shop, tatoeage laten zetten, tattoo, piercing, tattoo ontwerp, tatoeage laten ontwerpen, tattoo zetten.

  tel. 06-30947555, Nieuwe Markt 9m, 3771CB in Barneveld

  Meer over Pandje 9 Tattoo contact website