Bed & Breakfast Groot Overhorst in Voorthuizen

Bed & Breakfast Groot Overhorst | Logeren bij de boer.

Over Bed & Breakfast Groot Overhorst

Bed & Breakfast Groot Overhorst valt onder de rubriek hotel in Barneveld.

Welkom bij Bed & Breakfast Groot Overhorst,

Heeft u er weleens aan gedacht om bij de boer te gaan logeren? Bij ons is dat zeker mogelijk! U kunt bijvoorbeeld in het weekend tot rust komen met alleen het rustgevende geluid van blatende schapen, loeiende koeien en stilte. Comfort en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.Ook wanneer u voor zaken bij ons in de omgeving moet zijn, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben twee moderne appartementen in een monumentale schaapskooi 'het achterhuys' en 'het voorhuys'. Die twee appartementen zijn bijna identiek ingericht, alleen de ligging is anders.

Onze appartementen zijn gezellig en landelijk ingericht, ook zijn ze van alle gemakken en comfort voorzien:

- Eigen badkamer, met douche en toilet. - Slaapkamer met één tweepersoonsbed. - Aparte living met keuken blok. - Tv en Wifi voor internet.

Wilt u ook bij de boer logeren, op een rustige plek? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie, of neem vrijblijvend contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bed & Breakfast Groot Overhorst uit de rubriek hotel uit Barneveld is gevestigd aan de Overhorsterweg 32 in Voorthuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0615148116.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Bed & Breakfast Groot Overhorst zijn o.a. :