BepStyle in Voorthuizen

BepStyle: Immer Stijlvol en altijd in Stijl.

Over BepStyle

BepStyle valt onder de rubriek webshop uit Barneveld.

Opzoek naar hoeden, hoedjes of high hats in alle soorten en maten? Dan bent u bij BepStyle helemaal aan het juiste adres. De drijvende kracht achter BepStyle is Bep Welters. Bep is creatief en valt op met de door haar zelf gemaakte jurken. Deze fantasy jurken zijn een feestje op zich om te zien. Bep is in te huren voor feestjes, geef workshops en organiseert fotoshoots.

Diverse vormen en maten hoofddeksels vind je bij BepStyle. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Van hoge hoeden tot zelf gemaakte bloemenkransen en piraten hoeden.

Tevens kan je bij BepStyle terecht voor leuke workshops. Zoals: - Het maken van uw eigen kostuum en deze pimpen. - Scrapbooken - Hoeden pimpen - Vrijgezellenfeest op maat - kinderfeestjes op maat

Of neem contact op met BepStyle en bespreek uw wensen. Samen komen jullie er vast uit!

Een onuitwisbare indruk achterlaten op uw gasten of bezoekers? BepStyle, als enthertainer, kan dit voor u verzorgen. Met de meest indrukwekkende kostuums kan Bep je gasten verwelkomen.

Voor meer informatie en de contactgegevens kun je een kijkje nemen op de website van BepStyle.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BepStyle uit de rubriek webshop uit Barneveld is gevestigd aan de De Ruijterlaan 21b in Voorthuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14910066.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij BepStyle zijn o.a. :