Bicom-One in Voorthuizen

Bicom-One: Bioresonantie voor sporters.

Over Bicom-One

Bicom-One valt onder de rubriek geneeskunde uit Barneveld.

De drijvende kracht achter Bicom-One is Marieke van de Kolk - Brouwers. Marieke heeft diverse opleidingen gevolgd, zoals: Agogisch Werk, A-verpleegkundige, Obstetrie/Gynaecologie, GGZ verpleegkunde, HBO verpleegkunde en Orthomoleculaire Voedingsleer. Marieke heeft 19 jaar gewerkt in een ziekenhuis en daarna heeft zij 9 jaar gewerkt in de psychiatrie (verslavingszorg).

Marieke behandeld niet alleen sporters. Iedereen is welkom, jong en oud. Marieke is sinds juli 2018 zich volledig gaan richten op haar eigen praktijk 'Bicom-One'.

Marieke heeft zich gespecialiseerd in bioresonantie. Bij veel ziektebeelden wordt de klacht aangepakt en niet de oorzaak weggenomen. Daardoor kunnen de klachten weer terug komen. Bij bioresonantie kan de oorzaak opgespoord en behandeld worden. Door middel van bioresonantie kan Bicom-One u helpen om de oorzaak van uw problemen op te sporen en te gaan behandelen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Bicom-One? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bicom-One uit de rubriek geneeskunde uit Barneveld is gevestigd aan de Chopinlaan 28 in Voorthuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12312472.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Bicom-One zijn o.a. :