bureau wat: in Leusden

bureau wat: Business coach & strategisch sparringpartner.

Over bureau wat:

bureau wat: valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

Hilde van den Heuvel is het gezicht achter bureau wat:. Hilde is een betrokken professional met veel ervaring in adviserende, uitvoerende en begeleidende functies. Hilde biedt een praktische en doelgerichte aanpak. Het doel is dat u meer focus, structuur en rust krijgt, hierdoor kan groei ontstaan.

bureau wat: biedt advies op maat voor ZZP'ers die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening. Heeft u een kritische blik nodig? Dan kan Hilde u helpen. Het doel is dat u als ZZP'er kunt groeien in uw bedrijf.

U kunt bij bureau wat: terecht voor business coaching en wanneer u een strategisch sparringpartner nodig heeft. U kunt onder andere kiezen voor een strategiesessie of voor het overnemen van communicatie werkzaamheden.

Daarnaast biedt bureau wat: een netwerkspel aan voor netwerk- en intervisiebijeenkomsten. Dit noemen we het Ondernemersdoolhof. Dit spel is geschikt voor netwerkbijeenkomsten, intervisiebijeenkomsten of voor brancheverenigingen. Vraagt u eens naar meer informatie hierover.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

bureau wat: uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Fokkerstraat 12 (2e etage) in Leusden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16367836.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij bureau wat: zijn o.a. :