Carrièrecoach.online - Loopbaanadvies en Loopbaanbegeleiding - Studiekeuzeadvies in Ede

Loopbaanadvies | Loopbaanbegeleiding | Studiekeuzeadvies

Over Carrièrecoach.online - Loopbaanadvies en Loopbaanbegeleiding - Studiekeuzeadvies

Carrièrecoach.online - Loopbaanadvies en Loopbaanbegeleiding - Studiekeuzeadvies valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

Ik, Ton Put heb Carrièrecoach.online opgericht. Ik begon aanvankelijk in 2016 met Loopbaancoach4u in Ede en door Corona ingegeven, werk ik nu fulltime in heel Midden Nederland: Online vrijblijvend gratis kennismaken en bij jou in de buurt 1 op 1 begeleiding eventueel ook nog met online sessies. Ik zet testen (assessments) ondersteunend in, als jij of ik daar behoefte aan heb. 30 Jaar werkervaring en 50 jaar levenservaring om jou echt te helpen. Ik wil mijn klanten zo goed en eerlijk mogelijk adviseren.

Praktijkgerichte sessies, met een vleugje humor en op ontspannen wijze stappen zetten in de goede richting. Ik ben inmiddels Register Loopbaanprofessional via NOLOC/ CMI, iets wat ik vooral aan de tevreden klanten heb te danken. Als extraatje heb ik ook een prikkelverwerkingscursus gevolgd, want mijn dochtertje heeft autisme en mijn zoon lijkt voor ADHD op te gaan. Ik neem jou mee in het loopbaantraject. Loopbaanadvies op maat.

Ik neem iedereen zoals die is en ga met jou op zoek naar waar jij goed in bent, wat jou in vervoering brengt. Of het nu om loopbaantrajecten of studiekeuze/ profielkeuze gaat. Jaarlijks ga ik trouw naar de Dag van de Coach om bij te blijven. Werk gerelateerde stress, passies, competenties komen daar voorbij.

Wil jij pragmatisch aan het werk om weer meer zelfvertrouwen te krijgen, kansen te zien i.p.v. alleen maar beren op de weg, laat mij jou uitdagen. Ik vind een goede werk-privé balans enorm belangrijk ook als daar nog studeren bij komt.

We kunnen meestal wekelijks met elkaar zitten waardoor ieder traject een vlotte doorloop heeft en jij je volledig op je kansen kunt focussen. Wel zo fijn, toch...? Bij de eerste sessie ondertekenen we samen de offerte, zodat we weten hoeveel sessies we gaan inzetten en wat dat kost, tevens heb jij een indicatie van wat je inhoudelijk mag verwachten.

Loopbaanbegeleiding tot en met een nieuwe baan is ook een optie. Dan ga ik je na de persoonlijkheidsanalyse en marktanalyse helpen bij solliciteren. Ik werk al 30 jaar in het bedrijfsleven en ook diverse overheidsinstellingen waren mijn klant/ verantwoordelijkheid. Ook voor ontwikkeladvies en STAP budget ben ik in te zetten. Ik denk ook graag met bedrijven mee, onderzoek de kwaliteit van een afdeling of sollicitant. Ik ben inzetbaar voor kwaliteitenonderzoek. Instroom/ doorstroom/ uitstroom. Wat hebben we nu, waar is behoefte aan, waar vinden we dat?

Met carrièrecoach online leer jij jezelf beter kennen, groeit jouw zelfvertrouwen. Wil je jouw doel bepalen door praktijkgericht te werken, dan ben je op de goede plek bij mij. Ik geloof in het hier en nu. Doelgericht werken aan de toekomst en jouw kansen vergroten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30318195.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Carrièrecoach.online - Loopbaanadvies en Loopbaanbegeleiding - Studiekeuzeadvies zijn o.a. :

Nieuws van Carrièrecoach.online - Loopbaanadvies en Loopbaanbegeleiding - Studiekeuzeadvies in Ede

Profielkeuze, Studiekeuze of Tussenjaar

Profielkeuze, Studiekeuze of Tussenjaar

Ook voor profielkeuze, studiekeuze of andere carrière-keuzes kies je Carrièrecoach online.