Corry Dekker Coaching in Renswoude

Betrokken door verbinding

Over Corry Dekker Coaching

Corry Dekker Coaching valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

Welkom bij Corry Dekker Coaching.

Ik help je graag wanneer je: - Burn-out klachten hebt en dit wilt voorkomen. - Wilt onderzoeken of je werk nog wel bij je past. - Uit een burn-out wilt komen - Plezier in je werk wilt vergroten - Levenslustiger en vitaler wilt zijn. - Een beter balans zoekt tussen werk en privé. - Beter wilt kunnen omgaan met eigen gevoelens en deze ook beter kunt uiten. - Je jezelf wilt ontplooien en ontwikkelen.

Mijn naam is Corry Dekker en ik ben jou coach. Jaren heb ik gewerkt als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis en als kraamverzorgende bij mensen thuis. Ik merkte dat veelal een onderliggende pijn de oorzaak is van bepaalde klachten. Dit heeft mij nieuwsgierig gemaakt. Mensen hebben mij al mijn hele leven geboeid. En daar ik vele jonge levens heb zien starten en heb mogen begeleiden in hun eerste week als kraamverzorgende, hebben mij getriggerd om meer te weten te komen over het geboorteproces en de patronen die op latere leeftijd kunnen ontstaan.

De sleutel ligt bij jezelf. Maak tijd voor jezelf. Ook ik heb dit ondervonden toen ik ziek werd. Het gaf mij tijd om na te denken en hierdoor kwam ik erachter dat ik zelf heel lang signalen van mijn lichaam had genegeerd. Het was tijd om ruimte te maken voor mijzelf. Ik zegde mijn vaste baan op en er ontstond een gelegenheid om mezelf te ontmoeten en te ontwikkelen. Via Sonneveld opleidingen instituut volgde ik de coachopleiding. Door deze ervaringen en persoonlijke groei is de coachpraktijk Corry Dekker Coaching ontstaan.

PREVENTIE IS DE ESSENTIE. Dat is mijn motto. Ik ga mij vooral richten op het voorkomen van, en ondersteunen tijdens, een burn-out. Ook als je vastloopt in je werk of gezin, je hebt een verstoorde energie balans, je pikt ieder griepje op of je bent snel prikkelbaar. Dan loop ik graag een stukje naast jou voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Dat is wat een coach doet, samen met jou op lopen.

Maak nu jou afspraak en start vandaag.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Corry Dekker Coaching uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Van Culemborglaan 1 in Renswoude. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36324634.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Corry Dekker Coaching zijn o.a. :