Cré-erik bouw en onderhoud in Barneveld

Als Barnevelds bouwbedrijf kan Cré-Erik de bouwwensen perfect invullen.

Over Cré-erik bouw en onderhoud

Cré-erik bouw en onderhoud valt onder de rubriek bouw bedrijf in Barneveld.

Met ruim 20 jaar bouw ervaring heeft Erik van Huigenbos vrijwel alle bouw- en onderhoudswerkzaamheden wel gedaan. Begonnen als medewerker op een middelgroot bouwbedrijf is hij gegroeid tot zelfstandige.

Persoonlijk contact met de klant is voor Erik erg belangrijk. Dankzij zijn eerlijke en nette manier van werken heeft hij veel terugkerende opdrachtgevers. Met een werkgebied van zo'n 25km rondom Barneveld is het contact ook veel gemakkelijker te onderhouden.

Een regionaal bouwbedrijf wat staat voor kwaliteit en netjes werken. Erik is een vakman in hart en nieren maar is geen doorsnee werker. Net en schoon werken is de standaard voor hem. De opdracht is pas afgerond als alles schoon is opgeleverd.

Met Erik van Huigenbos haal je een gedegen en ervaren bouwer in huis!

De Diensten van Cré-erik bouw en onderhoud:

- Aanbouw

- Verbouw

- Veranda / Tuinhuis

In de afgelopen jaren heeft bouw- en onderhoudsbedrijf Cré-Erik een diversiteit aan opdrachten gehad. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Via de contactgegevens kunt u contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cré-erik bouw en onderhoud uit de rubriek bouw bedrijf uit Barneveld is gevestigd aan de Patrijzenhof 11 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10183411.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij Cré-erik bouw en onderhoud zijn o.a. :