De Boekenhoeve in Barneveld

Een bezoek aan De Boekenhoeve is altijd de moeite waard!

Over De Boekenhoeve

De Boekenhoeve valt onder de rubriek boekhandel in Barneveld.

De Boekenhoeve is de webshop voor nieuwe en tweedehands boeken van voornamelijk protestants-christelijke uitgevers. In onze webshop hebben wij meer dan 12.000 titels voor u klaarliggen met de meest uiteenlopende titels. Daarnaast kopen wij ook zeer regelmatig restantpartijen op van uitgevers, hierdoor kunnen wij titels aanbieden die niet meer verkrijgbaar zijn bij de reguliere boekwinkels.

Wij hebben daarnaast ook een ruim assortiment aan nieuwe boeken voor hele kleine prijsjes, Deze boeken hebben kortingen op de oorspronkelijke winkelprijs tot meer dan 80%. Op deze manier wordt lezen nog leuker!

Naast boeken hebben wij ook verschillende luisterboeken, cadeauartikelen, spellen & cd's. Dus ook voor een leuk verjaardagscadeau kunt u bij De Boekenhoeve zeker slagen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Boekenhoeve uit de rubriek boekhandel uit Barneveld is gevestigd aan de Zwolleweg 35 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 034-2419790.

Diensten en producten voor boekhandel

Trefwoorden die horen bij De Boekenhoeve zijn o.a. :