De Gezonde Vrouw in Leusden

Orthomoleculaire Hormoontherapie

Over De Gezonde Vrouw

De Gezonde Vrouw valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

Mevr. Farzanna Faqiri is de drijvende kracht achter De Gezonde Vrouw. Ik ben Orthomoleculair therapeut en hormoonexpert.

Ben je op zoek naar een therapeut die jou kan helpen bij jouw gezondheidsklachten? Wil je graag weer lekker in je vel zitten, je energie terug krijgen zodat je weer blij bent met jezelf? Of heb je elke maand last van migraine rondom je menstruatie, onregelmatige of pijnlijke menstruaties? Heb je last van allerlei vage lichamelijke en psychische klachten in de periode voor je menstruatie? Kijk dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij De Gezonde Vrouw. Ik wil je helpen als orthomoleculair hormoontherapeut. Ik wil je de juiste stappen leren zetten om je klachten bij de oorzaak aan te pakken. Dit doe ik door middel van je alle handvaten te geven om je lichaam weer fit en gezond te krijgen.

Het aanbod bij De Gezonde Vrouw:

- De Health Check, is een preventief onderzoek waarbij we een aantal metingen doen. Het bestaat onder andere uit een bloedtest, neurotransmitterstest, een vitaminen/mineralen test, een urinetest en een meting van de kwaliteit van je bloedvaten en je lichaamssamenstelling.

- De Hormoonbalans Methode, is geschikt voor jou als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je gezondheidsklachten bij de oorzaak aan te pakken. Je krijgt een persoonlijk plan van aanpak inclusief een voedingsplan op maat.

- Orthomoleculaire Therapie, wordt gekeken waar de biochemie van iemand vastloopt, waardoor het lichaam niet meer kan doen wat het zou moeten doen. Orthomoleculaire therapie is erop gericht de gezondheid te bevorderen en ziekteprocessen te herstellen.

- Help! Ik val maar niet af.

Ben je nieuwsgierig of geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Gezonde Vrouw uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Larikslaan 2 in Leusden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16367437.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Gezonde Vrouw zijn o.a. :