Hibba.nl in Barneveld

Hibba.nl: Omdat spelen gezond is!

Over Hibba.nl

Hibba.nl valt onder de rubriek webshop uit Barneveld.

Al ruim 10 jaar geeft Hibba.nl kleur aan spelen. Hibba.nl draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen omdat de artikelen uitdagend zijn. De creativiteit van kinderen zal geprikkeld worden en de motoriek bevorderd. U kiest voor Hibba.nl omdat spelen gezond is. Hibba.nl werkt uitsluitend met A merkproducten.

Hibba.nl biedt voor ieder wat wils aan. Vanaf de babyfase en en met de oudere tieners. Het assortiment van Hibba.nl is zeer uitgebreid. Er worden vooral veel knikkerbanen en poppen verkocht. De knikkerbanen zijn van papier, hout of plastic. De poppen zijn van diverse merken. Naast poppen kunt u ook voor kledingsetjes, schoentjes en allerlei accessoires bij Hibba.nl terecht. De keuze is aan u. Daarnaast biedt Hibba.nl ook leuke producten aan voor de oudere hobbyist zoals modelbouwpakketten.

Aanbod producten en artikelen:

Hibba.nl heeft een groot assortiment aan diverse producten en artikelen. U kunt de artikelen gemakkelijk en snel via de webshop bestellen. U kunt een keuze maken uit de volgende rubrieken: Baby en peuter, ontdekken en techniek, cadeau idee├źn, kindergereedschap, aanbiedingen, 3D modellen, spellen en puzzels, houten speelgoed, poppen, beren en knikkerbanen.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Hibba.nl? Neemt u dan contact op door te bellen naar 033 2068830 of te mailen naar klantenservice@hibba.nl. We staan u graag te woord of informeren u nader per email. Of kom even bij ons langs op de Anthonie Fokkerstraat 49D. Welkom!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hibba.nl uit de rubriek webshop uit Barneveld is gevestigd aan de Anthonie Fokkerstraat 49D in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-2068830.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Hibba.nl zijn o.a. :