In Contact in Barneveld

In Contact is een professionele praktijk voor therapie, coaching en training

Over In Contact

In Contact valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

"Het belangrijkste in communicatie is te horen wat niet gezegd wordt".

Vaak lopen we vast omdat we het contact met onszelf verloren zijn. Wij zijn druk bezig om te voldoen aan de verwachtingen van anderen en vergeten daarbij om stil te staan bij wat we zelf willen en nodig hebben.

In Contact helpt jou om op een gezonde manier in contact te komen met jezelf en de ander. Die ander kan je partner of een gezins- of familielid zijn.

Wat drijft In Contact? Lenie Kap 'ik ben therapeut, coach en trainer. Het is mijn passie elk mens, dus ook jou, te ontmoeten zoals je werkelijk bent. Om te ontdekken wat je denkt, voelt en wat je beweegt, wat jij belangrijk vindt. Elk mens is uniek. Jij mag dus worden gezien en gehoord. Maar het is niet altijd makkelijk je echte ik te laten zien. Dat merk ik dagelijks in mijn praktijk. Daarom help ik mensen graag om authentiek te worden. Ik vind het fantastisch als jij 'op vrije voeten' komt te staan. Of dat nu tijdens therapie, coaching of een training is. Verder lever ik graag een bijdrage aan het herstellen van relaties bij een relatiecrisis of bij moeilijkheden in een (samengesteld) gezin of in je familie.

In mijn werk maak ik gebruik van Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie/Gestaltgezinstherapie, Emotionally Focused Therapy (EFT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Brainspotting.

Heb jij de indruk dat In Contact iets voor jou, je relatie of gezin kan betekenen? Neem dan contact met mij op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In Contact uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Amersfoortsestraat 18 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34527784.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij In Contact zijn o.a. :