In-Verbinding in Veenendaal

In verbinding met jezelf, de ander en je omgeving

Over In-Verbinding

In-Verbinding valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

Mevr. H. Koudijs isdedrijvendekracht achter In-Verbinding. Jarenlang heb ik gewerkt in de psychiatrie en de gehandicaptenzorg. 12,5 jaar lang heb ik samen met mijn man een eigen zorgonderneming gehad. Twee jaar geleden besloten het roer om te gooien. Ik heb een vierjarige opleiding gaan volgen voor integratieve coaching en psychotherapie middels de opleiding Christelijke Integratieve Therapie van Groundwork. In 2020 ben ik officieel afgestudeerd als coach en ik ben nu therapeut in opleiding.

Ben je vastgelopen en kom je er alleen niet meer uit ? Heb je soms geen idee hoe je verder moet ? En ben je op zoek naar iemand die je kan helpen en met je mee kijkt om weer vooruit te komen ? Dan ben je bij In-Verbinding aan het juiste adres. Daar kun je geholpen worden om vanuit jouw kracht te leren omgaan met de dingen waar jij tegenaan loopt.

De werkwijze van In-Verbinding:

- Kennismaking en intake, in dit gesprek zullen we elkaar leren kennen en kijken of er een klik is.

- De sessies, door middel van de sessies wil ik jou helpen om meer inzicht te krijgen in hoe dit bij jou werkt (want veel van onze drijfveren zijn onbewust) en dan te kijken naar welke stappen jij kunt nemen in jouw proces naar ontwikkeling en herstel.

- Integratieve coaching en therapie, is een vorm van therapie, waarbij jij leert om de verbinding met jouw ware zelf te herstellen.

Ik zou je graag willen helpen je willen ontmoeten en je een veilige plek geven zodat jij toekomt aan jezelf en door maakt wat nodig is voor jouw proces naar innerlijke groei en/of genezing.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In-Verbinding uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Wiltonstraat 38 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20145286.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij In-Verbinding zijn o.a. :