Infina Uitvaartzorg in Barneveld

Infina Uitvaartzorg | Een waardig afscheid, persoonlijk ingevuld.

Over Infina Uitvaartzorg

Infina Uitvaartzorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Barneveld.

Een tijd van verdriet. Infina Uitvaartzorg is er voor u in een moeilijke tijd. Het is fijn als er een vertrouwd persoon voor u klaarstaat die de uitvaart en alles daaromheen voor u regelt, zodat u op een goede manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Infina Uitvaartzorg wil u graag tot steun zijn en u ontzorgen in deze dagen van rouw. Vanzelfsprekend in goed overleg met u. Infina Uitvaartzorg geeft gehoor aan uw wensen, ook als u ideeën heeft die afwijken van het gebruikelijke, want Infina Uitvaartzorg wil niet alleen een waardig afscheid creëren voor de overledenen, maar ook voor alle nabestaanden. Een passen afscheid helpt bij uw rouwproces.

Bij Infina Uitvaartzorg kiest u voor:

- Persoonlijk betrokkenheid

- Één vast aanspreekpunt

- Dag en nacht bereikbaar

Alberta Vink is de persoon achter Infina Uitvaartzorg: uw uitvaartverzorger. Op een persoonlijke en betrokken wijze helpt zij u graag bij het gehele proces vanaf een overlijden (of zelfs daarvoor) tot en met de uitvaart of crematie. Met respect voor de overledene, wil zij graag achterhalen hoe het leven van de overledene zich voltrokken heeft, om tot de kern te komen en dit tot uitdrukking te brengen in de uitvaartplechtigheid. En hier neemt Infina Uitvaartzorg bewust de tijd voor.

Begraven of cremeren, locatie, bloemen en vervoer? Er moeten veel keuzes gemaakt worden. Infina Uitvaartzorg neemt bij u thuis in alle rust de mogelijkheden met u door, zodat zij samen met u kan zorgen voor een afscheid dat past bij zowel de overledene, als de nabestaanden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Infina Uitvaartzorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Barneveld is gevestigd aan de Patrijzenhof 18 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51453137.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Infina Uitvaartzorg zijn o.a. :

Nieuws van Infina Uitvaartzorg in Barneveld

Infina Uitvaartzorg ontvangt keurmerk Eerlijke Uitvaarten

Infina Uitvaartzorg ontvangt keurmerk Eerlijke Uitvaarten

Onlangs ontving Infina Uitvaartzorg het keurmerk Eerlijke Uitvaarten.

Liefdevol en betrokken is de norm van eigenares van Infina Uitvaartzorg

Liefdevol en betrokken is de norm van eigenares van Infina Uitvaartzorg

Na een jaar met veel opgedane ervaringen en mooie reviews van families die zij als uitvaartbegeleider mocht ondersteunen is Alberta Vink per 1 oktober alleen eigenaar van Infina Uitvaartzorg. Aan de naam en uitstraling zal niets veranderen, aan haar zorg en toewijding ook niet.