Kampeerboerderij / Manege Ponyvreugd in Kootwijkerbroek

De ware natuur en paardenliefhebber is bij ons helemaal aan het juiste adres!

Over Kampeerboerderij / Manege Ponyvreugd

Kampeerboerderij / Manege Ponyvreugd valt onder de rubriek manege in Barneveld.

Altijd al graag willen paardrijden in een ongedwongen sfeer? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Kampeerboerderij / Manege Ponyvreugd is de plek voor paardenliefhebbers en natuurliefhebbers. Naast het volgen van lessen en aanverwante activiteiten kunt u bij ons ook gebruik maken van onze verschillende accommodaties. Lijkt het u leuk om met uw eigen paard bij ons uw vakantie te komen vieren? Dat is geen enkel probleem, wij beschikken over ruime stallen waar u gebruik van kunt maken. Ook wanneer u zelf niet in het bezit bent van een eigen paard of pony is een vakantie op Kampeerboerderij / Manege Ponyvreugd zeker de moeite waard want u kunt gebruik maken van onze paarden en pony's!

Wat bieden wij?;

* Dressuurlessen

* Springlessen

* Buitenritten

* Kinderfeestjes

* Inkoop en verkoop paarden en pony's

* Pensionstalling en training

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kampeerboerderij / Manege Ponyvreugd uit de rubriek manege uit Barneveld is gevestigd aan de Velkemeensedijk 37 in Kootwijkerbroek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22454852.

Diensten en producten voor manege

Trefwoorden die horen bij Kampeerboerderij / Manege Ponyvreugd zijn o.a. :