KVS Machines in Lunteren

KVS Machines | Verhuurt en verkoopt verreikers, minigravrers, shovels en meer!

Over KVS Machines

KVS Machines valt onder de rubriek verhuur in Barneveld.

Bij KVS Machines in Lunteren kunt u terecht voor de verhuur van verreikers, minigravers shovels en meer. Daarnaast verkoopt KVS Machines ook gebruikte mini shovels, mini gravers, mini verreikers en heftrucks. Bent u snel een mini shovel, minigraver of mini-verreiker nodig? KVS Machines staat voor u klaar.

KVS Machines Verhuur en Verkoop is een kleine onderneming die zich vooral richt op het verhuren van Weidemann minishovels, mini verreikers, Wacker Neuson minigravers en trilplaten in de regio de Gelderse vallei en omstreken. KVS Machines doen niet aan lange procedures, maar met één telefoontje heeft u een machine gehuurd.

Mochten KVS Machines een machine niet op voorraad hebben, kunnen zij altijd bij een collega bedrijven bij huren, uiteraard betaald u dan dezelfde huurprijs. Heeft u speciale wensen? Laat het KVS Machines dan weten, zij zoeken voor een oplossing. Kunt u een machine niet ophalen? Dan wordt de machine tegen een normale vergoeding bij u gebracht. Heeft u wel de mogelijkheid om de machine op te halen maar heeft u geen aanhanger? Ook die verhuurt KVS Machines.

De openingstijden van KVS Machines zijn maandag tot en met zaterdag van 6:00 tot 22:00uur.

Wat KVS Machines onder andere in de verhuur heeft zijn:

- Verreikers (Weidemann T4512)

- Hoogwerkers (Nifty HR12ND Knikarm, Nifty HR12NDE Knikarm)

- Shovels (Weidemann 1140, Weidemann 1280)

- Mini gravers (Wacker Neuson 800kg en 1800kg)

- Stratenmakers benodigdheden (Trilplaten, stamper en strakvlak voor stratenmakers)

- Machine transport

- Aanhanger

- Rijplaten

Voor meer informatie over de mogelijkheden of gebruikte machines, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KVS Machines uit de rubriek verhuur uit Barneveld is gevestigd aan de Ruitenbeekweg 25 in Lunteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43558190.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij KVS Machines zijn o.a. :