LichtWesen Nederland in Voorthuizen

LichtWesen Nederland: Pure energie in de zuiverste vorm.

Over LichtWesen Nederland

LichtWesen Nederland valt onder de rubriek geneeskunde uit Barneveld.

Het gezicht achter LichtWesen Nederland is Erica Hooft. Erica is een bevlogen therapeut en geïnspireerde trainer en adviseur voor Nederland. Als klein kind had Erica al een droom om mensen te helpen in hun genezingsstuk.

U kunt bij LichtWesen Nederland terecht voor diverse workshops, consulten en advies op maat. Daarnaast biedt LichtWesen Nederland ook natuurlijke producten aan voor mensen en dieren.

Consulten en advies: U kunt kiezen voor diverse soorten consulten. U kunt kiezen voor een kort priv├ę consult, een uitgebreid consult plus 1 essence en een sessie bewustzijnsbegeleiding. Meer informatie hierover ziet u op de website terug.

Workshops: LichtWesen Nederland biedt diverse workshops aan. U kunt kiezen voor een workshop voor mensen met HSP. Daarnaast zijn er ook diverse online trainingen.

Natuurlijke producten: In de winkel van LichtWesen Nederland treft u diverse (natuurlijke) producten aan voor mensen en dieren. U kunt onder andere kiezen uit sieraden, essences en kristallen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan LichtWesen Nederland? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LichtWesen Nederland uit de rubriek geneeskunde uit Barneveld is gevestigd aan de Noordersingel 90 in Voorthuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0342-430402.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij LichtWesen Nederland zijn o.a. :