Lief Vir Jou Wedding in Lunteren

Lief Vir Jou Wedding: Hip en uniek.

Over Lief Vir Jou Wedding

Lief Vir Jou Wedding valt onder de rubriek organisatie bureau uit Barneveld.

Zoekt u een bedrijf die u kan helpen om uw droom bruiloft te organiseren? Dan bent u bij Lief Vir Jou Wedding aan het juiste adres.

De drijvende kracht achter Lief Vir Jou Wedding is Theriza de Koning. Theriza is in Zuid-Afrika geboren. Theriza kan uw bruiloft of evenement plannen, organiseren en stylen. Daarnaast biedt Lief Vir Jou Wedding ook totaal concepten en verhuur van meubels & decoratie aan.

Theriza heeft als kind altijd al interesse gehad in bruiloften/evenementen en styling in het algemeen. Ook is Theriza altijd al creatief geweest. Na een burn out heeft Theriza besloten om te gaan doen wat ze echt leuk vind, dat is mensen de mooiste dag van hun leven te gaan geven en te laten lachen. Zo is Lief Vir Jou Wedding begin 2018 ontstaan.

Het doel van Lief Vir Jou Wedding is om totaal concepten te mogen creƫren. Daarnaast is het doel dat Theriza haar specialisatie in Zuid-Afrika verder kan uitbreiden zodat ze daar ook in het hoog seizoen bruiloften en evenementen kan organiseren.

U kunt de Facebook pagina bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Lief Vir Jou Wedding? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lief Vir Jou Wedding uit de rubriek organisatie bureau uit Barneveld is gevestigd aan de Molenweg 61 in Lunteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21871888.

Diensten en producten voor organisatie bureau

Trefwoorden die horen bij Lief Vir Jou Wedding zijn o.a. :