Marian van de Berg – Coach in Amersfoort

Marian van de Berg | Life, loopbaan en stress/burn-out coach.

Over Marian van de Berg – Coach

Marian van de Berg – Coach valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

Waar ben ik mee bezig? Wat wil ik nu eigenlijk? Hoe zorg ik er voor dat ik mij beter ga voelen?

Herken je deze vragen? Je zult er vast nog andere bij kunnen zetten. Op vele momenten in je leven stel je vragen over wat je nu het liefst zou willen. Beter in je vel zitten, de leuke baan, niet zo opgejaagd meer voelen, durven kiezen etc. Of het nu gaat over levensvragen, loopbaanvragen of stress gerelateerde vragen.... alles gaat over het doen wat goed voelt voor jou. Kunnen kiezen wat voor jou werkt is niet altijd makkelijk, maar ook met kleine stappen kun je vooruit gaan.

Als coach begeleid ik jou in je vraag en door met opdrachten, wandelingen, gesprekken aan de gang te gaan krijg jij helderheid. En daarmee het gevoel en lef om te kunnen kiezen. Alles op jouw tempo. Ik zorg ervoor dat jij het pad gaat volgen dat bij jou past, maar ga je wel uitdagen. Ontdek maar eens wat je allemaal wel kunt!

Ben jij nieuwsgierig of ik de persoon ben met wie jij jouw traject wil ingaan? Neem gewoon eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marian van de Berg – Coach uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Pauwstraat 30 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38689599.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marian van de Berg – Coach zijn o.a. :