Pannenkoekenboerderij De Tolboom in Terschuur

Genieten van ruim 80 verschillende pannenkoeken, die op ambachtelijke wijze worden bereid!

Over Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Pannenkoekenboerderij De Tolboom valt onder de rubriek restaurant in Barneveld.

Heeft u zin om in een sfeervolle ambiance te eten met vrienden of familie? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Pannenkoekenboerderij De Tolboom is de uitgesproken plek om even te genieten van de rust en sfeer onder het genot van een heerlijke pannenkoek of een van de andere heerlijkheden op de menukaart.

Daarnaast is Pannenkoekenboerderij De Tolboom ook uitermate geschikt voor groepen en bijvoorbeeld busreizen. Maar ook onze zakelijke klanten komen niks te kort, op de bovenverdieping van De Tolboom bevindt zich een zaal waar u met ca. 30 personen kunt vergaderen.

Wilt u binnenkort een feestje geven? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres;

* Een arrangement met diverse hapjes. * Een onbeperkt drinken arrangement. * Een feestavond met drankjes en diverse hapjes. * Wij kunnen voor u een buffet verzorgen. * Een koffietafel of brunch

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pannenkoekenboerderij De Tolboom uit de rubriek restaurant uit Barneveld is gevestigd aan de Hoevelakenseweg 89 in Terschuur. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 034-2461514.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Pannenkoekenboerderij De Tolboom zijn o.a. :