Praktijk Marion in Amersfoort

Bij Praktijk Marion kunt u terecht voor onder meer hypnose en EMDR therapie in Amersfoort.

Over Praktijk Marion

Praktijk Marion valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

Sinds mijn 18de werk ik in de psychiatrie. Hier heb ik veelal gezien dat er medicijnen voorgeschreven werden bij klachten, terwijl ik weet dat dit ook anders kan. Ik ben me toen gaan verdiepen in EMDR en ook aan de slag gegaan als EMDR therapeut. Deze therapie-vorm wordt veelal ingezet als trauma-verwerking.

Ik kan je dus helpen om een trauma te verwerken, maar ook voor hypnose kun je bij mij terecht. Over hypnose bestaan veel misvattingen. Wanneer u gehypnotiseerd bent, blijft u te allen tijde zelf de regie voeren over uw lichaam. Hypnose is het best te omschrijven als een diepe trance. Wanneer u onder hypnose bent, is het makkelijker om veranderingen in het onderbewustzijn aan te brengen. Zo kan ik u door middel van hypnose helpen om van ongezonde gewoontes als roken af te komen. Met hypnose kan ik u bovendien helpen afvallen of om van bepaalde angsten af te komen.

Ik ben overigens gespecialiseerd in hypnotische maagverkleining en hypnose bij stoppen met roken.

Heeft u een trauma of last van angsten waar u vanaf wilt komen? Wilt u afvallen of stoppen met roken? Neemt u dan gerust contact met mij op. Ik ga dan voor u na hoeveel sessies u nodig heeft voor een succesvolle behandeling.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Marion uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Matthijs Vermeulenstraat 3 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28116644.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Marion zijn o.a. :