Rechtspraktijk A. Bil in Gorinchem

Rechtspraktijk A. Bil gevestigd in Gorinchem. Rechtspraktijk voor geschillen met de gemeente. last onder dwangsom, dwangsombesluit, bezwaarschrift, bezwaar maken, beroep, bestemmingsplan bezwaar, bestuursdwang, bestuursdwangbesluit, last onder, bestuursdwang, bouwvergunning weigering, omgevingsvergunning bezwaar, clinch, gemeente, conflict gemeente, omgevingsvergunning, projectplan, ontheffing, bestemmingsplan, zienswijzen, ontwerp-bestemmingsplan, ontwerp bestemmingsplan, ontwerpbesluit, handha

Over Rechtspraktijk A. Bil

Rechtspraktijk A. Bil valt onder de rubriek adviesbureau in Barneveld.

In de clinch met de gemeente? Rechtspraktijk A. Bil maakt uw zaak sterker! Niet eens met de gemeente: hoe nu verder? U ligt in de clinch met de gemeente. Dit conflict gaat over vergunningen, bouwen en het bestemmingsplan en dat soort dingen.

Schakel Rechtspraktijk A. Bil in Want zonder goed op de hoogte te zijn van de juridische (on-) mogelijkheden haalt u niet het onderste uit de kan. U moet opboksen tegen een wirwar van regels en procedures. U bent vaak daarom geen partij voor die machtige gemeente. U voelt zich misschien machteloos en zoekt deskundige hulp. Heel begrijpelijk en verstandig. Ik bied u direct hulp. Een belangenbehartiger die voor u in de bres springt; ik maak uw zaak sterker.

Bouw in de buurt: dat wil ik niet! Er zijn plannen om in de buurt van uw woning of bedrijf te bouwen. U heeft bezwaar tegen deze bouw of andere ontwikkelingen. De gemeente heeft een bouwvergunning verleend of is van plan medewerking te verlenen. U zoekt daarom hulp bij uw bezwaar tegen een bouwvergunning, omgevingsvergunning, bestemmingsplan of projectplan.

Niet eens met handhaving door de gemeente De gemeente vindt dat u de wet overtreedt en eist daarom in een brief dat u afbreekt wat in strijd met de regels is gebouwd. Doet u dat niet dan moet u een forse dwangsom aan de gemeente betalen. Of: U moet van de gemeente om dezelfde reden bewoning staken of stoppen met ander gebruik op uw perceel.

Hulp bij bezwaar maken U bent het niet eens met een besluit van de gemeente. Maar weet niet of u zelf wel alle goede (juridische) argumenten heeft voor een succesvol bezwaar of beroep. Schakel mij in en uw kansen stijgen enorm. U staat dan veel sterker richting de gemeente.

De gemeente werkt niet mee aan een bouwplan De gemeente werkt niet mee aan uw (bouw-)plan of project. De aangevraagde bouwvergunning of omgevingsvergunning is geweigerd of de gemeente dreigt daarmee.

Nieuw bestemmingsplan: best belangrijk Het bestemmingsplan bepaalt de waarde van uw woning en bedrijf. En hoe de omgeving rondom uw perceel er komt uit te zien. In het bestemmingsplan staat waar nu en straks gebouwd mag worden en waar niet. En hoe percelen en gebouwen precies mogen worden gebruikt. Bescherm daarom uw belangen. Schakel mij daarom in wanneer de gemeente een nieuw bestemmingsplan opstelt.

Daarom bent u bij mij in goede handen Ik ben een ervaren en gedreven gemeentejurist die u direct hulp biedt bij uw conflict met de gemeente. Een specialist die uitsluitend werkt op het terrein van het ruimtelijk bestuursrecht en het omgevingsrecht.

Mijn klanten vinden mij: deskundig, duidelijk en nuchter.

Precies wat u nodig heeft.

Ik vertegenwoordig u en maak, als het nodig is, bezwaar tegen besluiten van de gemeente of stel beroep in bij de rechter. Ik wijs u op verrassende nieuwe wegen om uit de problemen te komen.

Mijn aanpak is efficiënt met persoonlijke aandacht voor uw wensen en belangen. Een nuchtere adviseur die snel ter zake komt. Dus geen lange theoretische verhalen, maar praktische begrijpelijke adviezen en haalbare oplossingen.

Mijn vertrekpunt is: “wat zou ik doen als ik in uw schoenen stond”.

Neem contact met mij op. Ik help u graag verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rechtspraktijk A. Bil uit de rubriek adviesbureau uit Barneveld is gevestigd aan de Muzenlaan 56 in Gorinchem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0183- 649270.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Rechtspraktijk A. Bil zijn o.a. :