Shiatsu Praktijk Meereboer in Barneveld

Shiatsu Praktijk Meereboer: Erkend Medisch Shiatsu therapeute.

Over Shiatsu Praktijk Meereboer

Shiatsu Praktijk Meereboer valt onder de rubriek geneeskunde uit Barneveld.

De drijvende kracht achter Shiatsu Praktijk Meereboer is Wilma van Voorst. Wilma is sinds enkel jaren een erkend medisch Shiatsu therapeute. Wilma is met haar praktijk lid van de ESA (European Shiatsu Association), aangesloten bij de NVST (Nederlandse Vereniging van Soma therapeuten) en aangesloten bij de SRBAG (Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende gezondheidszorg).

De Shiatsu behandeling

Van oorsprong is Shiatsu een oude Oosterse volksgeneeswijze met als doel ziekte te kunnen voorkomen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te bevorderen. U hoeft dus niet ziek te zijn om deze behandeling te kunnen ondergaan. Shiatsu kan goed toegepast worden op een gezond lichaam.

Iedereen, jong of oud, gezond of ziek, kan een Shiatsu behandeling ondergaan. U zult zich na de behandeling fitter en meer ontspannen kunnen voelen.

Voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag aan Wilma? Neemt u dan contact op. U zal altijd netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shiatsu Praktijk Meereboer uit de rubriek geneeskunde uit Barneveld is gevestigd aan de Rozenstraat 1 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57831295.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Shiatsu Praktijk Meereboer zijn o.a. :