Singis Studio in Barneveld

Singis Studio - Music was my first love and it will be my last!

Over Singis Studio

Singis Studio valt onder de rubriek muziek school uit Barneveld.

Welkom bij Singis Studio,

Even voorstellen, mijn naam is Wilma Bouwman (1975) Al jaren ben ik op verschillende manieren actief in de muziek.

Dit begon in '95 als dirigent van een eigen kinderkoor “Hikko”, die ik tevens zelf begeleidde op piano. En in '97 als pianist van een koor. Later ook gestart met het geven piano- en keyboardles.

In 2002 heb ik gospelkoor Say Yes opgericht. Ik heb zanglessen gehad bij zangcoach Ralph van Manen en een opleiding tot geluidstechnicus gevolgd bij AVA.

Autodidact wat piano spelen en dirigeren betreft.

Sinds oktober 2002 ben ik partime werkzaam bij Muziekhandel Kees van Willigen te Barneveld. Dus ook voor het uitzoeken van een instrument kan ik u van dienst zijn.

Sinds 01-06-2014 ben ik eigenaar van de Singis Studio.

Altijd al piano willen spelen? Dan is het nu tijd om het niet langer uit te stellen! Het enige wat je nodig hebt is een piano en motivatie. Noten lezen leer je tijdens de pianolessen. Piano spelen leer je niet alleen tijdens de lessen maar vooral door veel (thuis) te oefenen.

Misschien zing je graag? Maar je wilt wat meer techniek leren. Zangtechniek, zoals een goede ademhaling, je bereik groter maken, de interpretatie van een nummer zijn allemaal belangrijk bij het zingen.

Je zingt graag, maar zou hiervoor wat meer technieken willen beheersen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Keyboardles ligt ook in de mogelijkheden.

Wil je graag een keer een demo opnemen als solist of met je band? Of je wilt graag een liedje voor iemand inzingen? Heb je een geluidsband nodig? Muziek voor bijvoorbeeld je filmopnames, reclamespot?

Het is allemaal mogelijk bij SINGIS Studio.

Voor meer informatie kun je de website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Singis Studio uit de rubriek muziek school uit Barneveld is gevestigd aan de van Amerongenweg 19 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14137520.

Diensten en producten voor muziek school

Trefwoorden die horen bij Singis Studio zijn o.a. :