Speelboerderij De Happyfarm in Terschuur

Kom ook gezellig spelen, of vier je feestje in De Happyfarm!

Over Speelboerderij De Happyfarm

Speelboerderij De Happyfarm valt onder de rubriek entertainment in Barneveld.

Bent u op zoek naar een plek waar uw kinderen heerlijk kunnen ravotten terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie of thee? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. De Happyfarm is de plek voor kinderen van alle leeftijden, jong en oud kunnen zich vermaken in onze binnenspeeltuin en bij mooi weer op de buitenplaats.

Of uw kind nou gek is op klimmen, klauteren, glijden, op mini-tractors rijden, blokken bouwen of pony rijden, bij ons is het allemaal mogelijk! De Happyfarm organiseert daarnaast regelmatig leuke activiteiten voor bijvoorbeeld peuters maar ook schoolreisjes mogen we regelmatig ontvangen. Kortom een dag voor het hele gezin, familie of klas om niet snel meer te vergeten!

Wilt u graag meer informatie over het geven van een kinderfeestje of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Speelboerderij De Happyfarm uit de rubriek entertainment uit Barneveld is gevestigd aan de Dronkelaarseweg 28 in Terschuur. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24806449.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij Speelboerderij De Happyfarm zijn o.a. :