Sterre Coaching in Voorthuizen

Samen komen we eruit!

Over Sterre Coaching

Sterre Coaching valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

De drijvende kracht achter Sterre Coaching ben ik; Esther van Drie. Ik ben een jongeren coach in hart en nieren. Ik coach bovengemiddeld intelligente jongeren (vanaf 16 jaar), die vastlopen op hun werk of in het onderwijs.

Ben jij te druk, snel, creatief, gevoelig, chaotisch, gestructureerd of te intelligent? Ik geloof dan juist dat jij interessant en waardevol bent. Na 11 jaar heb ik echt de ervaring om jou te begeleiden. Ik weet wat ik kan en in de vorm van een traject zal ik jou de ruimte geven om samen met mij aan jouw uitdaging/probleem te gaan werken.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van problemen/uitdagingen, die jij wellicht ervaart. Samen met jou zal ik daar een oplossing voor gaan zoeken. Het kan gaan om:

Gevoelens van afwijzing, waardoor je faalangst ontwikkelt of je bent een beelddenker, je denkt en leert anders. Door al het gedoe ontwikkel je stress, misschien zelfs een slecht zelfbeeld, krijg je leerproblemen. Je bent hoog sensitief of hoog begaafd of allebei en mensen lijken je niet te snappen. Je hebt een diagnose zoals het A-woord: autisme en je ligt niet lekker in de groep op je werk. Dat kan anders!

Voor meer informatie bekijk de website http://www.sterrecoaching.nl . Heb je een vraag? Samen komen we eruit. Ik stuur je niet met een kluitje het riet weer in. Bel me gerust!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sterre Coaching uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Molenweg 65 in Voorthuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40950157.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Sterre Coaching zijn o.a. :