Summit Coaching in Barneveld

Summit Coaching: Persoonlijke Coach voor Stress & Burn-out klachten.

Over Summit Coaching

Summit Coaching valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het herstellen van een burn-out? Of naar iemand die u helpt in een stressvolle tijd in uw leven? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Summit Coaching helemaal aan het juiste adres.

Dit is Summit Coaching. Bij Summit Coaching kunt u terecht wanneer u veel last heeft van stress, u een burn-out heeft of wanneer u het gevoel heeft dat u overspannend bent. Bij Summit Coaching begeleiden ze u dan in deze zware tijd. Ze passen de training volledig op u aan zodat u de hulp krijgt die bij u past en u sneller beter wordt dan wanneer u een algemene behandeling krijgt.

Heeft u nog vragen voor Summit Coaching? Of wilt u meer te weten komen over de diensten die zij aanbieden? Neem dan gerust even contact met hun op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Summit Coaching uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Bouwheerstraat 1a in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-3035381.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Summit Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Summit Coaching in Barneveld

Leven met minder stress!

Leven met minder stress!

In twee uur tijd krijg je middels een presentatie alle belangrijke feiten (en fabels) te weten over stress. Wat de do's & dont's zijn en wat het nut is van stress.

Leven met minder stress

Leven met minder stress

Speciaal voor zzp'ers, mkb'ers en mensen die willen weten hoe stress werkt, organiseert Summit Coaching op 4 september de workshop Nooit Meer Stress.

Workshop OPRUIMEN (voor drukke mensen)

Workshop OPRUIMEN (voor drukke mensen)

Opruimcoach Hilde Brouwer heeft al jarenlang een huis om door een ringetje te halen. Ze deelt haar opruimgeheimen graag met jou. Het leuke is: iedereen kan dit!