The Barbecuelady in Barneveld

Spit on fire!

Over The Barbecuelady

The Barbecuelady valt onder de rubriek evenementen bureau uit Barneveld.

De drijvende kracht achter The Barbecuelady is Wilma Pater. Wilma is een enthousiaste bbq fan. Ze is een echte Barneveldse en weet zeker wel hoe ze een kippetje moet grillen op de BBQ. Aangezien ik graag voor een dubbeltje op de eerste rang zit, ben ik op zoek gegaan naar een mooi en goed spit. Het was niet makkelijk om de juiste kwaliteit rotisserie te vinden dus ben ik zelf gaan tekenen en ontwerpen. Niet veel later is The Spit on Fire geboren!

De mogelijkheden;

* Spit on Fire Compact (16 inch)

* Spit on Fire Large (21 inch)

* Spit on fire Medium

Deze Spit on Fire is te verkrijgen bij meerdere speciaalzaken en uiteraard via mijn website. Deze is daarnaast speciaal ontwikkeld voor de Kamado Large, de medium en de compact! Wanneer u de volgende keer weer de bbq wilt gaan aansteken is het braden van bijvoorbeeld een lekker kippetje appeltje eitje!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The Barbecuelady uit de rubriek evenementen bureau uit Barneveld is gevestigd aan de Vogelwikke 13 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38360943.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij The Barbecuelady zijn o.a. :