TLF Interieurs in Barneveld

TLF Interieurs: De shop voor meubels en woonaccessoires.

Over TLF Interieurs

TLF Interieurs valt onder de rubriek meubelmaker in Barneveld.

Zoekt u een winkel waar u terecht kunt voor mooie meubels en woonaccessoires? Dan bent u bij TLF Interieurs aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om de meubels en accessoires gemakkelijk en snel via de online shop te bestellen.

Deze winkel is ontstaan uit jarenlange ervaring in de woonbranche en passie voor interieur. Veel klanten vinden het prettig dat wanneer ze bijvoorbeeld een houten vloer uit zoeken, ze ook de mogelijkheid hebben om bijpassende woningruimte te bestellen. U kunt hierbij denken aan wandbekleding, meubels van staal en hout, raamdecoratie en diverse accessoires.

Het is ook mogelijk om de meubels in dezelfde kleur te laten afwerken als de houten vloer. Deze diensten worden ook online aangeboden.

Ook maatwerk is een mogelijkheid. U kunt uw eigen ontwerp inleveren en TLF Interieurs zal met u meedenken.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan TLF Interieurs? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TLF Interieurs uit de rubriek meubelmaker uit Barneveld is gevestigd aan de Anthonie Fokkerstraat 61d in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0342-769059.

Diensten en producten voor meubelmaker

Trefwoorden die horen bij TLF Interieurs zijn o.a. :