Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in Barneveld

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies: Ongedierte verdelgen op vakkundige wijze.

Over Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies valt onder de rubriek ongediertebestrijding uit Barneveld.

De drijvende kracht achter Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies is Dennis van Deuveren. Dennis begon in 2009 met het uitvoeren van werkzaamheden op diverse boerderijen. Wanneer de boeren niet konden werken, stond Dennis voor de klaar. Deze boerderijen hadden vaak last van mollen, ratten en muizen. Dennis had daar een oplossing voor, namelijk: Ongediertebestrijding (zoals mollenbestrijding).

Dennis heeft een passie voor het vak ongediertebestrijding. Dit vak is voor huizen en boerderijen onmisbaar. Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies richt zich hedendaags op allerlei soorten plaagdieren. U kunt hierbij denken aan muizen, vliegen, houtworm of boktorren. Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies kan u verlossen van alle kruipende, vliegende of knagende beestjes.

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies gaat altijd professioneel en vakkundig te werk. De ongediertebestrijders bezitten over diverse certificaten en diploma's.

Bij Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies kunt u terecht voor diverse soorten ongediertebestrijding. Hieronder ziet u een overzicht:

- Mollenbestrijding.

- Ratten- en muizenbestrijding.

- Houtwormbestrijding.

- Wespenbestrijding.

- Vliegenbestrijding.

- Bestrijding kruipende insecten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies uit de rubriek ongediertebestrijding uit Barneveld is gevestigd aan de Schimmelpennincklaan 18 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0342-224013.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies zijn o.a. :