Van Ginkel Exclusief in Barneveld

Van Ginkel Exclusief | Maatwerk Precisie Prefectie.

Over Van Ginkel Exclusief

Van Ginkel Exclusief valt onder de rubriek meubels in Barneveld.

Bij Van Ginkel Exclusief vindt u vakmanschap en exclusiviteit en dat voor een marktconforme prijs!

U heeft een idee in gedachten voor een meubelstuk. Maar een exemplaar zoals u dat in uw hoofd heeft is niet standaard te krijgen. Natuurlijk is het wel eens bij u opgekomen om uw idee op maat te laten maken maar de kosten daarvoor houden u tegen contact op te nemen met een bedrijf die uw ontwerp kan uitwerken en tekens kan maken.

Bij Van Ginkel Exclusief hoeft u niet bang te zijn dat het ontwerpen en fabriceren buiten uw budget valt. Ambachtsman Leendert-Jan is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van meubelstukken op maat tegen een eerlijke prijs. Een gesprek en offerte is geheel vrijblijvend. Een ontwerp dat eigenwijs, speels of zakelijk kan zijn, maar altijd functioneel en passend bij het karakter van het interieur. Leendert-Jan combineert zowel klassieke als moderne vormgeving met ambachtelijke kwaliteit.

De meubelen worden uitgevoerd in Europees hardhout, bijvoorbeeld eiken, esdoorn, kersen, essen of notenhout. Voor de afwerking gebruikt Van Ginkel Exclusief milieuvriendelijke middelen als lijnolie of plantaardige zeep.

Ontwerpen is meer dan denken in materialen. Ontwerpen is het inrichten van een interieur met de belangrijkste elementen die er zijn: rust, eenvoud en symmetrie met een warme sfeer. Het interieur van uw woning moet een spiegel zijn van uw idee├źn en uw gevoelens en is bepalend voor het woonplezier en de sfeer in uw woning. Want alleen dan zult u zich er thuis voelen.

Enkele projecten die Van Ginkel Exclusief heeft gedaan is onder andere:

- Complete interieur

- Inbouwkasten

- Boekenkasten

- Kledingkasten

- keukens

- Tafels

- Slaapkamers

- Trappen

- Bad meubels

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Ginkel Exclusief uit de rubriek meubels uit Barneveld is gevestigd aan de Valkseweg 44-01 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27087623.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Van Ginkel Exclusief zijn o.a. :