Van Harten Ballonvaarten in Barneveld

Van Harten Ballonvaarten uit Barneveld heeft geen profiel.

Wat doet Van Harten Ballonvaarten in Barneveld

Van Harten Ballonvaarten is een evenementen bureau uit Barneveld. Men is gevestigd aan de Valkseweg 104-b. Het telefoonnummer van Van Harten Ballonvaarten in Barneveld is 0342-444455.

Is Van Harten Ballonvaarten in Barneveld uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Barneveldonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Van Harten Ballonvaarten in Barneveld valt onder de rubriek evenementen bureau. Een evenementen bureau uit Barneveld levert onder andere :

Geef eens een ballonvaart kado, of ga zelf ballonvaren met Van Harten Ballonvaarten. Welkom bij een professionele organisatie die al jaren ballonvaarten uitvoert voor particulier en bedrijf. Veel passagiers hebben al een ballonvaart met ons meegemaakt. Omdat vader veertig werd, omdat een ballonvaart een origineel kado blijft, omdat u deze keer het familie-uitje mag bedenken of gewoon, omdat u zichzelf eens een onvergetelijke ervaring gunt. En bedrijven weten ons te vinden. Zo varen wij voor gerenommeerde ondernemingen met hun reklame en kunnen hun klanten en relaties uitgenodigd worden voor een luchtig avontuur. Ook voor uw bedrijf kunnen we het bedrijfsuitje of personeelsfeest verzorgen, met natuurlijk die onvergetelijke ballonvaart! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander evenementen bureau

  • The Barbecuelady

    Spit on fire!. Trefwoorden van The Barbecuelady : bbq specialist, bbq accessoires, bbq webshop, speciaalzaak bbq, buiten eten, grillen en bbq, rotisserie, Spit on Fire voor Kamado bbq.

    tel. 06-38360943, Vogelwikke 13, 3773CP in Barneveld

    Meer over The Barbecuelady contact website