Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak in Barneveld

Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak | Voor al uw schoonmaak werkzaamheden.

Over Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak

Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Barneveld.

Welkom bij Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak,

Wij zijn een bedrijf wat zich richt op de particuliere maar ook bedrijfsmatige sector. Wij zijn actief sinds 2014 en hebben ook een enorme sprong gemaakt in de omgeving Barneveld. Onze vestigingsplaats is dan ook Barneveld. Met name in de bedrijfsmatige sector hebben wij een groot aandeel gekregen.

Wij werken uitsluitend met ervaren en gemotiveerd personeel, al ons personeel heeft daarom meer dan vijf jaar ervaring met de sector. Ook hebben wij het VCA certificaat, zo kunt u van ons verwachten dat wij op de hoogte zijn van regels en veiligheid. Ondanks dat wij met ervaren mensen werken, voeren wij nog steeds kwaliteitscontroles uit. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen voor u als klant.

Persoonlijk contact met de klant staat bij ons hoog in het vaandel, hierdoor zullen wij ook periodiek contact opnemen met onze klanten om de klanttevredenheid te onderzoeken. Wij geloven dat persoonlijk contact de weg naar succes is en zo een bedrijf te laten slagen.

Ons bedrijf verzorgt voor u het complete onderhoud, van glazenwassen, interieurverzorging, gevelreiniging, hoge druk reinigen, zonnepanelen schoonmaken dakgoten schoonmaken al met al het volledige onderhoud van binnen en buiten.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, maken wij gebruik van IDEAL betalingen. U ontvangt een factuur via de mail welke u kunt betalen via IDEAL. Zo denken wij mee met u voor een goede en veilige betaalmogelijkheid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bekijk dan onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Barneveld is gevestigd aan de Anjelierstraat 48 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46890248.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak zijn o.a. :