Waterpas Coaching in Barneveld

Waterpas Coaching | Kies voor balans in je relatie.

Over Waterpas Coaching

Waterpas Coaching valt onder de rubriek coaching in Barneveld.

Wil jij (weer) balans in je relatie? Welke relatie dan ook. De relatie met jezelf, je partner, broers of zussen, je ouders of met wie je dan ook een betere relatie wilt hebben. Relatietherapie van Waterpas Coaching is voor iedereen die wil werken aan het terugkrijgen van balans in een relatie. Werken aan verbetering doe je samen. Evert van der Woude, ervaringsdeskundige en relatietherapeut bij Waterpas Coaching gelooft in de kracht van het samen doen.

Waterpas Coaching kan jou helpen bij onder andere:

- Problematiek rondom seksualiteit

- Verslavingen

- Vreemdgaan en herstel

- Invloed van problematieken op het gezin

Tijdens de therapiesessies is er ruimte voor jou en voor de ander. Jullie ontwikkelen samen met Waterpas Coaching nieuwe tools, geven elkaar gespreksruimte en zorgen weer voor verbinding met jezelf én de ander. In het dagelijkse leven is Evert actief lid van een Christelijke gemeente. In de praktijk van Waterpas Coaching helpt hij onder andere mensen die ook een leven samen met God leiden. De methode van de relatietherapie van Waterpas Coaching wordt vanuit deze liefde gegeven. Dit is vanuit het perspectief van de therapeut. Waterpas Coaching vindt het belangrijk dat jij volledig jezelf kunt zijn tijdens de therapie. Iedereen is welkom!

Ontmoet de therapeut

Evert is naast relatietherapeut ook ervaringsdeskundige. Vanuit zijn achtergrond in de hulpverlening en een opleiding psychosociale hulpverlening is Waterpas Coaching ontstaan. Maar nog meer door het verlangen om anderen te helpen. De therapiesessies bij Waterpas Coaching duren 90 minuten en vinden plaats in de praktijk in Barneveld. Het is ook mogelijk om individuele sessies te krijgen, de duur daarvan is 60 minuten. Ook kan een therapiegesprek, indien gewenst, online gebeuren. Wil je in contact komen met Evert en meer weten over de therapiesessies? Neem vrijblijvend contact op via de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Waterpas Coaching uit de rubriek coaching uit Barneveld is gevestigd aan de Koolhovenstraat 2 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21587845.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Waterpas Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Waterpas Coaching in Barneveld

Relatie-onderhoud: waarom is onderhouden van je relatie zo belangrijk?

Relatie-onderhoud: waarom is onderhouden van je relatie zo belangrijk?

Niemand wil een stomme relatie. Niemand wil een vervelende relatie. Niemand wil een saaie relatie. Niemand wil bewust de ander pijn doen. En toch is een liefdevolle, fijne en harmonieuze relatie niet zo vanzelfsprekend. Om een mooie relatie te hebben en te behouden is onderhoud nodig. Maar waarom is onderhouden van een relatie zo belangrijk? In deze blog vertel ik meer over het belang van investeren en het onderhouden van je relatie.