Wix Bodycare in Barneveld

Even helemaal tot rust komen doe je bij Wix Bodycare!

Over Wix Bodycare

Wix Bodycare valt onder de rubriek massage in Barneveld.

Zijn uw lichaam en geest wel toe aan wat rust en ontspanning, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Willy van Wikselaar, het gezicht achter Wix Bodycare, bij mij in de praktijk kunt u weer even helemaal ontspannen door middel van een heerlijke massage.

Bent u niet in de gelegenheid om bij mij in de praktijk te komen om welke reden dan ook, geen probleem dan kom ik gewoon bij u thuis of op een vooraf afgesproken locatie.

Mijn specialisaties;

* Hotstone massage

* Stoelmassage

* Lage rugpijn massage

* Massage bij reuma

* Hoofdpijnmassage

* Cupping therapie

* doTERRA AromaTouch massage

* Ontspanningsmassage

* Bamboemassage

* Zwangerschapsmassage

* Voetreflexmassage

* Rug-nek-schouder massage

Eigenlijk is het algemeen bekend dat massages goed voor de ontspanning zijn maar massages doen zoveel meer. Naast dat fysiek contact heerlijk voelt, kan het ook helend zijn. Voor het welzijn van uw lichaam en geest is het regelmatig laten masseren door een professional een echte aanrader!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wix Bodycare uit de rubriek massage uit Barneveld is gevestigd aan de Azaleastraat 41 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47350244.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Wix Bodycare zijn o.a. :