Yo-vita Massagetherapie in Barneveld

Yo-vita Massagetherapie: Massage therapieën en behandelingen.

Over Yo-vita Massagetherapie

Yo-vita Massagetherapie valt onder de rubriek massage in Barneveld.

De drijvende kracht achter Yo-vita Massagetherapie is Yolanda van Almkerk. Yolanda is als lichaamsgerichte therapeut gaan werken na een persoonlijke ervaring.

Nadat in 2006 haar echtgenoot overleed raakte Yolanda de balans in haar leven kwijt. Hierdoor ontstonden lichamelijke klachten die invloed hadden op haar functioneren. Uiteindelijk zocht Yolanda professionele hulp en tijdens het alternatieve traject begon het besef te groeien dat de onbalans in haar leven in relatie stond met haar klachten.

Yolanda leerde weer te luisteren naar haar lichaam en gevoel wat een heel positief effect op haar leven had. Zo is haar belangstelling voor het zelf herstellend vermogen van ons lichaam gewekt.

Ben je overbelast, gespannen door gezin, werk, ziekte of andere redenen? Zoek je naar een behandeling die geheel op jou wordt afgestemd? Neemt u dan contact op met Yolanda.

U kunt bij Yo-vita Massagetherapie terecht voor de volgende diensten/behandelingen:

- Integrale massagetherapie **, ontspanningsmassage, onderhoud massage, klassieke massage, sportmassage en bindweefselmassage. **Vergoeding via aanvullende zorgverzekering mogelijk.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Yo-vita Massagetherapie? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yo-vita Massagetherapie uit de rubriek massage uit Barneveld is gevestigd aan de Luzerneveld 4 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39030904.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Yo-vita Massagetherapie zijn o.a. :