GEEF NIET OP

Samen met Evert van der Woude vorm ik een duo waarna we in viervoud aan de slag gaan. Jij en je partner en Evert en ik.

GEEF NIET OP

Na aanmelding plannen we de eerste bijeenkomst en maken we kennis met elkaar én gaan we direct aan de slag met jullie hulpvraag. We plannen er vervolgens nog vier, dus vijf in totaal, vijf x vier dus.

Omdat we met z’n vieren zijn ligt het tempo hoog en komen we snel tot de kern. Een afspraak duurt gemiddeld een uur en met huiswerk gaan jullie de deur uit. Dit kan iets uitzoeken zijn, iets in beeld brengen of een oefening. Het stopt dus zeker niet wanneer het gesprek klaar is.

Een duo; omdat als iets niet duidelijk is, de ander dat ziet en zo vullen we aan en leggen we uit. Wij (Evert en ik) wisselen elkaar doorlopend af, passend bij het gesprek en dat wat we nodig is. Juist omdat wij samen zijn en jullie samen zijn is de veiligheid groot. We maken met elkaar mooie stappen naar inzicht in hoofd en hart. En ik kan je verzekeren dat doet soms ontzettend pijn, omdat op tafel komt wat al jaren pijn doet. Leuk, nee vaak niet, maar is dat het nu wel dan?

Vier individuen die gezamenlijk gaan onderzoeken waar de pijn ligt én waar het geluk verborgen.

En dat bevalt Evert en mij heel goed en onze cliënten ook. Omdat wij, net als zij, zo verschillend zijn. Omdat we zo ‘de ander’ kunnen vertalen.

Willen jullie eens praten over wat niet eenvoudig is, wat strijd of pijn geeft, aarzel dan niet.

Geef het nog niet op, ga het met ons aan!

Of zoals Alain Clark in een geheel andere context zei:

Ons innerlijk kompas ?is het waar we op moeten vertrouwen, eerst is het donker maar uiteindelijk is het licht. Het is niet onze angst, ?niet onze boosheid of ons verdriet. Maar het is liefde, liefde is onze gids.

Bronvermelding foto: Photo by unsplash - Zoriana Stakhniv

Geplaatst op dinsdag 7 december 2021.

Over inC coaching training

Dit bericht is geschreven door inC coaching training. Het bedrijf valt onder coaching uit Barneveld. Trefwoorden van inC coaching training uit Barneveld : coaching, levensvragen, meer balans, zelfvertrouwen ontwikkelen, zelfinzicht creëren, christelijke coachingpraktijk, vergroten, welzijn, burnout, groei, geluk,.

Lees meer over inC coaching training.