Kennismakingsactie homeopaten

Kennis maken met homeopathie? Ontvang 50% korting op het eerste consult bij uw homeopaat

Kennismakingsactie homeopaten

Een homeopathische behandeling kan voor veel mensen gezondheidswinst opleveren. Misschien speel je al een tijdje met de gedachte om een afspraak te maken met een homeopaat. De Vereniging Homeopathie helpt je graag de drempel over. Je kunt nu het eerste consult bij een deelnemende homeopaat met 50% korting inplannen.

Hoe werkt het? Op www.vereniging voor homeopathie.nl vraag je de waardebon voor 50% korting op het eerste consult aan. Deze bon krijg je thuisgestuurd. Vervolgens kun je op de website een homeopaat bij jou in de buurt vinden die aan de actie deelneemt. Praktijk H&N Barneveld doet mee aan deze actie. Neem contact op om een afspraak voor een consult te maken. Vergeet niet de bon mee te nemen naar het eerste consult om de 50% korting te ontvangen.

Wanneer naar de homeopaat? Het is verstandig om een afspraak te maken met een homeopaat als jouw kinderen gezondheidsklachten hebben of als je zelf niet lekker in je vel zit. De klachten kunnen recent van aard zijn, of gedurende een langere periode zijn ontstaan. Een homeopaat helpt je verder met een homeopathische behandeling die is afgestemd op jou, of je kind, en op jullie situatie.

Hoe verloopt een consult? In een uitgebreid consult, dat 60 tot 90 minuten duurt, neemt de homeopaat de klachten met je door. Vervolgens stelt de homeopaat speciaal voor jou, of je kind, een behandelplan met homeopathische middelen op. Een homeopathische behandeling wordt vanuit de meeste aanvullende verzekeringen deels vergoed.

Tekst: Manon Bruins, Vereniging voor Homeopathie

Geplaatst op woensdag 9 september 2020.

Over Praktijk H&N Barneveld

Dit bericht is geschreven door Praktijk H&N Barneveld. Het bedrijf valt onder paramedisch centrum uit Barneveld. Trefwoorden van Praktijk H&N Barneveld uit Barneveld : Natuurgeneeskundige praktijk, homeopathische middelen, Klassieke Homeopathie, homeopathische behandeling, natuurgeneeskundige behandeling, in balans komen, natuurgeneeskundige adviezen, advies op maat.

Lees meer over Praktijk H&N Barneveld.