Liefdevol en betrokken is de norm van eigenares van Infina Uitvaartzorg

Na een jaar met veel opgedane ervaringen en mooie reviews van families die zij als uitvaartbegeleider mocht ondersteunen is Alberta Vink per 1 oktober alleen eigenaar van Infina Uitvaartzorg. Aan de naam en uitstraling zal niets veranderen, aan haar zorg en toewijding ook niet.

Liefdevol en betrokken is de norm van eigenares van Infina Uitvaartzorg

Op haar persoonlijke en betrokken wijze helpt Alberta u graag bij het gehele proces vanaf een overlijden (of zelfs daarvoor) tot en met de uitvaart of crematie. Ze begeleidt, adviseert, biedt u een luisterend oor en wil u graag op een liefdevolle manier tot steun zijn. Met respect voor de overledene, wil Alberta graag achterhalen hoe het leven van de overledene zich voltrokken heeft, om tot de kern te komen en dit tot uitdrukking te brengen in de uitvaartplechtigheid. Hier zal zij bewust de tijd voor nemen.

Naast uitvaartbegeleider is Alberta ook spreker bij uitvaarten. Door het uitspreken van een In Memoriam wordt er recht gedaan aan de overledene. Samen met de familieleden kijkt zij naar het leven van de overledene en schrijft zij vanuit verschillende invalshoeken een In Memoriam.

Infina Uitvaartzorg Patrijzenhof 18 3772 RH Barneveld 06 51453137

Geplaatst op dinsdag 10 november 2020.

Over Infina Uitvaartzorg

Dit bericht is geschreven door Infina Uitvaartzorg. Het bedrijf valt onder uitvaartverzorging uit Barneveld. Trefwoorden van Infina Uitvaartzorg uit Barneveld : uitvaartverzorging, uitvaart met persoonlijke betrokkenheid, uitvaartzorg met 1 aanspreekpunt, uitvaartzorg dag en nacht bereikbaar, crematie met persoonlijke betrokkenheid, persoonlijke en betrokken wijze u helpen bij uitvaart, uitvaartzorg 24/7 bereikbaar, .

Lees meer over Infina Uitvaartzorg.