Niets hoeft te blijven zoals het is

Wat mij enorm helpt is gesprekken met vriendinnen, hun zienswijze, inspiratie, tips en adviezen aanhoren en afwegen en dan kiezen.

Niets hoeft te blijven zoals het is

Maar soms is dat niet genoeg, dan is het fijner, beter om iemand die op wat meer afstand staat mee te laten kijken. Dat heb ik zelf vier x gedaan. De eerste keer vond ik het echt niet tof, geloof niet dat ik me begrepen voelde en had geen klik, de tweede x was zoveel fijner! De derde keer was voor mijn coach-opleiding; 10 sessies om echt te ontdekken wie ik was (super leuk) en de laatste keer om te dealen met wat erom mij heen gebeurde.

Toch ben ik geen coach geworden vanuit eigen pijn, of eigen ervaring maar uit passie voor groei en regie, inzicht en van daaruit verandering te ervaren.

Omdat niets hoeft te blijven zoals het is! Www.InC-coaching.nl

Geplaatst op dinsdag 9 februari 2021.

Over inC coaching training

Dit bericht is geschreven door inC coaching training. Het bedrijf valt onder coaching uit Barneveld. Trefwoorden van inC coaching training uit Barneveld : nieuwe inzichten ontdekken, coaching en training, levensvragen, meer balans, zelfvertrouwen ontwikkelen, zelfinzicht creƫren, christelijke coachingpraktijk .

Lees meer over inC coaching training.